Finca El Rubio – 0.75L
După un proces riguros de selecție, strugurii sunt recoltați dimineața în lăzi de 20 kg pentru a păstra starea strugurilor până la ajungerea la cramă.
Ulterior, în cramă, strugurii sunt decojiți și zdrobiți ușor în mod tradițional, păstrând o proporție mare de boabe întregi.
Odată ajunși în rezervor, începe fermentația, care durează aproximativ 15-20 de zile la o temperatură controlată de maximum 26°C. Zilnic se efectuează mai multe remontaje pentru a extrage culoarea.
Vinul este maturat timp de 14 luni în butoaie de stejar francez. În cele din urmă, este îmbuteliat pentru a-și finaliza procesul de învechire înainte de a fi lansat în vânzare.
Vinul are o culoare roșu intens.
La nas predomină arome de fructe de pădure coapte, cu nuanțe interesante de piper, minerale și note balsamice.
Gustul este fin și mătăsos, cu taninuri, care se încheie cu o aciditate ridicată, tipică soiului, foarte bine integrată.
Ideal pentru a fi asociat atât cu carne, cât și cu pește gras.
Tara Spania, contine sulfiti, alc. 14%